Cyber Audit Company

Lisäpalvelut ja jatkotoimenpiteet

Kybertarkastuksen yhteydessä yrityksen tietoturvasta löytyy usein jotain parannettavaa. Parannusehdotukset sisältyyvät kybertarkastuksen loppuraporttiin.

Saat meiltä tarvittaessa myös parannusehdotusten mukaiset jatkotoimenpiteet:

Kybertarkastuksen löydösten korjaus

Emme jätä asiakasta yksin Kybertarkastuksen löydöksien ja riskien kanssa. Autamme mielellämme korjaamaan puutteet ja olemmme tarvittaessa myös yhteydessä IT-palveluntarjoajiinne.

Digitaalisen ympäristön jatkuva riskimonitorointipalvelu

Voit halutessasi lisätä IT-ympäristösi jatkuvaan seurantaan. Ilmoitamme välittömästi jos uusia kyberriskejä ilmaantuu yrityksesi digitaaliseen ympäristöön.

Kyberturvakoulutukset ja luennot

Tarvitseeko henkilöstösi päivitystä eri tietoturva-aiheista? Tulemme mielellämme kertomaan parhaista käytännöistä ja aiheen uusimmista riskeistä ja trendeistä.

Tietoturvatietoisuus kaikille työntekijöille (sähköpostitse)

Tietoturva on tärkeä osa organisaation toimintaa. Tietoturvatietoisuuden kurssimme koostuu 3 minuutin mittaisista oppitunneista. Aiheisiin lukeutuvat tietojenkalastelu (phishing), kiristyshaittaohjelmat (ransomware), monivaiheinen todennus (MFA) ja uutena aiheena sisäpiiririskit. NanoLearning-oppijaksot kestävät vain 2-3 minuuttia ja ne saa nopeasti lähetettyä osallistujille.

Tietosuoja ja GDPR kaikille työntekijöille 

Tietosuojan tietoisuuskoulutus koostuu 16 erillisestä Nanolearning-oppijaksosta. Kurssiin kuuluu kertauksia ja tietoisuuskyselyitä. Tarjoamme myös esimieskoulutuksen.

Kyberturvallisuuden kypsyysanalyysit

Haluatko mitata kypsyystasosi kyberturvallisuuden hallinnan eri osa-alueilla?

  • Traficomin Kybermittari
  • Toimenpidesuunnitelmat
  • Toimialaan sopivat viitekehykset

Tietoturvapäällikkö palveluna yrityksellesi

Tietoturva koskettaa nykypäivänä kaikkia yrityksiäKaikissa yrityksissä ei ole kuitenkaan perusteltua pitää omaa  tietoturvavastaavaa, jolloin oikein hyvä vaihtoehto on ostaa tietoturva-asiantuntija palveluna. 

Tietoturvapäällikkö -palvelussamme kokenut asiantuntijamme työskentelee osana yritystänne kehittäen ja vieden tietoturvan kehityshankkeita eteenpäin

Cyber Audit Company

Tilaa kybertarkastus yrityksellesi jo tänään!

Yrityksen tietoturva-asioissa ei kannata aikailla. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksenne tilanne!